2014. január 10., péntek

Tippek, hogyan kedveld egy kicsit jobban a sulit + Ruhaösszeállítások

Sziasztok! Bocsánat,amiért nem voltunk a héten, de sajnos megint suli van, ráadásul félévi dolgozatokat is iratnak a tanárok utolsó lehetőségként. Na de nézzük is, hogyan kedveld meg jobban a sulit.

Gondolkodj pozitívan!
Gondolj csak bele. Ha te most megtanulod amit kell, ráadásul ötösre írsz majdnem minden dogát, akkor felnőttkorodban sokkal könnyebb életed lesz. Ugyanis a gyerekkorod és a sulival töltött időd általában, ha sokáig élsz akkor kevesebb, mint amit munkával töltesz. És ha most kiszenvedsz mindent, akkor utána sokkal könnyebb lesz. Viszont ezt egész suliidőben meg kell tenned, egészen, amíg le nem érettségizel. Persze ha szeretnéd magad jobban fejleszteni, akkor mehetsz fősulira, egyetemre, de az már nem kötelező.
De a négyes tanulók se keseredjenek el.A négyes is jó jegy. Igaz, ha valaki négyes, akkor lehet jobb is. Így van ez minden jegynél.
Akik viszont bukásra állnak, azoknak nagyon bele kell húzniuk a második félévben. Szerintem senkinek sem áll szándékában a nyarát tanulással eltölteni. Az a legrosszabb a világon. De komolyan. Most még lehet javítani, de áprilisban már nem nagyon. Jó, kellő szorgalommal akkor is lehet, de az túl húzós.

Nos, valahol hallottam olyat, hogy ettől a borongós, semmilyen időtől az embereknek nincs kedvük semmihez, és legszívesebben fel sem kelnének.
Az első összeállításban a fehér, a fekete és a bordó/piros a fő szín. A mikiegeres leggingshez egy egyszerű, színben passzoló felsőt választottam, hozzá fehér kiegészítőket, és egy barna cipőt.
A második szett nekem egy kicsit vidámabb hangulatot kelt, a citromsárga miatt. Itt a citromsárga és a fekete színt kombináltam. Ez a batmanes pulcsi feldobja az egészet. A sapka lemaradhat az összeállításból, ez egy kicsit vagányabb hatást kelt.
Mostanában hordjatok egy kicsit élénkebb színű ruhákat, hogy ne unjatok bele a szürke hétköznapokba. És ha kisüt a nap, rögtön menjetek ki a szabadba! :)

Nos, remélem valakit inspiráltam, ha igen, akkor pipáljatok! Köszi a figyelmet!
És ne felejtsetek el csatlakozni a blog csoportjához, ahol értesülhettek a legújabb bejegyzésekről! A csoporthoz ITT tudtok csatlakozni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése