2015. február 14., szombat

Frizurák rövid, vékonyszálú hajhoz |Kérésre

Sziasztok! Ma (kicsit megkésve, betegség miatt) pár frizuraötletet hoztam rövid, vékonyszálú vagy kevés hajhoz, remélem hasznotokra válik :)

 Egyszerűen fondd oldalra a frufrurészt és csatolt el! A többi hajad hagyd természetesen, vagy be is göndörítheted/ ki is vasalhatod.
 Egyszerű vízesésfonás. Szinte bármilyen hajhosszúsághoz tökéletes választás.
Rengeteg fonás létezik, hajhosszúságtól függ, milyet tudunk elkészíteni. Azonban ezeket bármilyen hajhosszal el tudjuk készíteni. Na jó, teljesen fiús rövid hajjal nem igazán... :D

Egyszerű elkészíteni és kevés hajból is remekül mutat. Miután befontuk így a hajunkat össze is foghatjuk egy copfba, úgy is remekül mutat.
Vállig érő rövid hajból könnyebben elkészíthető, mint hosszú hajból. Elegáns, mégis jó a mindennapokra. Hajlakkal fixáljuk, hiszen könnyen szétjöhet a nap folyamán.Szerintem mindegyik frizura elkészíthető rövid hajból, de egy próbát mindegyik megér, mert gyönyörűek! :)


Tegyél díszeket a hajadba, azok elvonják a figyelmet a vékony szálakról. Ha hajunknak egy kis dús dús hatást szeretnénk kölcsönözni, van két mód, ahogyan elérhetjük.
1.Tupírozás.
2.Lehet kapni olyan hajlakkot, ami megemeli a tincseket, de ha nincs olyanod, akkor egyszerűen dobd előre a hajadat, és "fejjel lefelé" fújd be az egészet hajlakkal. Várj egy kicsit amíg megszárad, és csinálhatod is a kontyot.
Szintén elkészíthető rövid hajból, és elegáns alkalmakra is tökéletes. Hajlakkot rá, és indulhatunk is!
Pár trükk, ha vékonyszálú és kevés hajad van: 
-Használj hajmosáskor dúsító sprayt, és jó alaposan mosd meg.
-Ne hagyd, hogy nagyon zsíros legyen a hajad, hiszen az még jobban lelapíthatja hajkoronád.
-Ha begöndöríted a hajad, sokkal dúsabbnak fog tűnni
-Ha összefogod a hajad, mindig tupírozd meg egy kicsit, de pont annyira hogy kifésülhető legyen :D
-Védd a hajadat a hőtől, hiszen azok még vékonyabbá tehetik a hajszálakat. Használj hővédőt!


Nos, remélem tetszett, és hasznos volt. Írjátok meg megjegyzésben, ti milyen trükköket alkalmaztok, vagy esetleg a kedvenc frizurátokról linkeljetek egy képet, nagyon kíváncsi vagyok! :)


Katt az előző hajas bejegyzésért :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése