2015. december 9., szerda

Ajándékötletek 1.rész

Nyakunkon a karácsony, de főleg az iskolai osztály ajándékozások, mivel hamarosan itt az utolsó hét szünet előtt. Nálunk minden évben szokás az ajándékozás, de ha olyan személyt húzunk ki, akit annyira nem ismerünk, vagy éppen nem tudjuk, hogy mi fér bele a keretbe, akkor igen bajban tudunk lenni. Nálunk 1000-1500 forintért lehet ajándékot venni, de van ahol 1500-2000 forint, így ezekben az árkategóriában fogok tippeket adni.

Ez lesz első rész, és ha minden jól megy, akkor fogok nektek írni egyet arról, hogy barátoknak, családnak, rokonoknak mit lehetne adni.


Lányoknak
   Személyiségtől is függ, így azért jó, ha utána jársz, hogy úgy nagyjából miket szeret.
Gyertya
     Mindenhol lehet kapni és tökéletes választás lehet. 

Telefontok
    Ha tudod, hogy milyen típusú telefonja van, akkor egy olyan telefontok, ami őt jellemzi,tükrözi vagy éppen vicces jó alternatíva lehet.
 Bögre
    Nagyon sok féle bögrét lehet manapság kapni és ki tudja, lehet, hogy az lesz a kedvenc bögréje. 

Ékszer
 Ha tudod, hogy szereti az ékszereket, akkor nem tudsz vele melléfogni. Próbálj olyan stílusút választani, amelyeket látsz rajta.
Sál
  Sál imádó osztálytársnak kitűnő választás. Próbálj olyan színűt választani, amilyet még nem láttál rajta,így eltudod kerülni, azt, hogy olyat kapjon, amilyen már van neki.
Tea
   Így karácsony közeledtével gyönyörű teás készleteket lehet kapni a boltokban 1000-2000 forintért, amikhez van, hogy jár csésze vagy termosz.
Kozmetikum
    Smink termék is jó választás lehet, valami szép karácsonyi körömlakk,vagy éppen szájfény, vagy bármi, ami eszedbe jut az illetőről. 
Fiúknak
     Fiúknak mindig nehezebb. Ha egy sportoló osztálytársadat húztad, akkor vehetsz neki azzal kapcsolatos dolgot. 

Pendrive
     Mindig hasznos lehet, kereshetsz viccesebb verziót is.


Fülhallgató
    Fogyó eszköz mindenkinél.

Power bank
     Más néven külső akkumlátor. Bármikor jól jöhet, így nem kell aggódni, hogy mikor merül le a telefonja. 


Bluetooth-os hangszóró
     Bármikor jól jöhet. Mi az osztályban például szünetben is szoktunk ilyennel zenét hallgatni és osztálykirándulások alkalmával is jól jöhet.

 

Osztályfőnöknek

Nehéz választás lehet, hiszen neki azért komolyabbat kell. Én idén sikeresen őt húztam ki, de egyből tudtam, hogy mit adjak neki, még pedig Jägermeistert veszek neki. Igaz, először nem voltam benne biztos, hogy melyiket szereti  ( még az Unicumra gondoltam), de aztán egyik tanártól megkérdeztem. Ha tudjátok, hogy mi a kedvenc itala vehettek neki azt, vagy ha ötlet hiányban szenvedtek, akkor egy olyan tanárt kérdezzetek meg, akiben megbíztok és biztosan ismeri az osztályfőnökötöket és ő is tud ötletet adni. Nekem ez a helyzet nem volt új, mivel tavaly előtt is őt húztam, akkor egy feles pohárkát kapott valami vicces felirattal és egy olyan tollat, amit régóta emlegetett. 


Remélem, hogy tudtam nektek segíteni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése