2014. október 26., vasárnap

Fesd meg a napsugárt, zabálj és nevess.

Egy szöveg, melyet még a nyáron kezdtem el fordítani: 
Raistlin bejegyzésében található linket megnyitva valami egyszerűen-nagyszerűre akadtam. És úgy döntöttem, mindenképp megéri lefordítanom. Néhány helyen átírtam, de a szöveg mindenképpen dizzyhemmings fejéből pattant ki.

1. Csókolj meg egy aranyos fiút a buliban, de lökd el, amint a szoknyád alá nyúl.
2. Szívj el egy cigaretta csikket, először és utoljára.
3. Ne vasald ki a hajad egy egész hétig, és nézd meg mennyi bókot kapsz.
4. Tekerd fel max. hangerőre a kedvenc dalodat, még ha anyukád meg is kérdte, hogy halkítsd le. Élvezz ki 3 perc tiszta boldogságot, mielőtt ki lesz húzva a hangfal dugója.
5. Mondj igent, ha valaki meghív valahova, hogy legyen mit mesélned az unokáidnak.
smile6. Fess napot egy esős napon, és ragaszd fel az ablakra.
7. Edd meg a muffint, jobb dolgod is akad, minthogy 300 kalória miatt aggódj.
8. Jógázz és meditálj, amikor csak lehetséges.
9. Állj ki magadért. Valaki lekurvázott? Valaki azt mondta, hogy csúnya vagy? Valaki azt mondta, hogy a műalkotásod unalmas és butaság? Itt a lehetőség, hogy kiállj magadért, és elérd, hogy az illető befogja a száját.
10. Ne reagálj, ha egy csapat hímnemű utánad fütyül. Egy ember vagy, nem egy kutya.
11. Hagyd otthon a fülhallgatódat, és nézd meg mennyire hiányzik, hogy elmélyedj a gondolataidba.
12. Hordozz kézfertőtlenítőt és ragtapaszt a táskádban.
13. Viselj szexi alsóneműt, bőrből készült ruhadarabokat, bundakabátot, magassarkút és lila rúzst. Mindet azért tedd mert tetszik, és ne a dögös szomszéd fiú miatt.
14. Ha a napod rosszul alakul, sírj, üvölts, üsd meg a párnádat és dobáld a kezedbe akadó dolgokat. Ezek után takaríts össze, szedd össze magad, és térj vissza a rideg valóságba.
15. Mosolyogj, légy udvarias, és téríts át embereket a jó oldalra.
16. Ne várj többet a titkos szerelmedre, ne öltözz ki a bárpult mögött lévő férfinak, aki folyton meghív egy pohár sörre, és ne dolgozz többet, a főnököd miatt. Nem ezeket a pöcsfejeket kell lenyűgöznöd, hanem magadat.
17. Nevess, amíg a könny ki nem csordul a szemedből, és amikor a melletted ülő lány rád szól, nevess még hangosabban.
18. Tedd azt, amit a legjobbnak érzel abban a pillanatban. Nevess, égesd le magad, később pedig bánd meg. Majd újra nevess.

Tisztában vagyok azzal, hogy Adel legszívesebben kipenderítene, így nem írok regényeket az inaktivitásom miatt, meglehet, hogy még valami használhatót is tudok kreálni a következő bejegyzésemben.

1 megjegyzés:

  1. Legszívesebben kipenderítenélek? Megőrültél?:D Örülök hogy te is a csapatunk tagja vagy :D ( És még sokáig az is leszel, ha rajtam múlik) :D

    VálaszTörlés