2015. január 24., szombat

Téli ruhaösszeállítások 2.

Sziasztok! Ismét szeretnék rendszeresen bejegyzéseket hozni, legalább hetente egyet, szóval remélem örülni fogtok ennek. Ha van valami, ami érdekel titeket, nyugodtan írjátok meg :)
Ma ruhaösszeállításokat hoztam, remélem valakinek hasznára lesz :)


Lion
 Az első összeállítás tipikusan a mostani stílusom, tehát egyszerű ruhadarabok, de együtt valami különlegesebb lesz. Szóval az oroszlános felsőre felvesszük az inget, de nem gomboljuk be. Az ing két dolog miatt szükséges ebben az összeállításban:
1.Hogy ne fagyjunk meg ujjatlanban
2.Hogy egy kis színt vigyen öltözékünkbe.
Tehát egy színes ing tökéletes választás lehet egy egyszerűbb ujjatlanhoz, még télen is.IndianSzintén ugyanaz a felállás, viszont itt a darabok mind különlegesek. A felsőhöz nem ajánlok nyakláncot felvenni, hiszen nem látszódik az intenzív minta miatt. Ide inkább egyszínű inget vagy kardigánt ajánlanék hogy ne fagyjunk meg.

Let it smile
Önmagában egy teljesen átlagos összeállítás, viszont a kiegészítőkön van a hangsúly. Az embernek rögtön mosoly húzódik a szájára, mikor ezeket a kiegészítőket látja valakin.
RedEgy kis piros, arannyal és szürkével. Feldobhatja a napjainkat pár színes ruhadarab.


Only black

Teljes feketeség. Szintén rövidujjas, egy inggel. A cuki cicás karóra itt is jelen van, feldobja az összeállítást. Fekete kedvelőknek kitűnő választás, de színes inggel is hordható, kedvezve ezzel a színesebb egyéneknek is.

Girly


És az utolsó, a lányos lányoknak tökéletes választás. Elegáns kiegészítők, szoknya, kötött pulcsi. Mi kell még? Harisnya.Remélem tetszett ez a rövid kis bejegyzés :) 

3 megjegyzés:

  1. Nagyon aranyosak ezek a ruha összeállításos bejegyzés. (: Van egy olyan érzésem, hogy használatba veszek párat.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, örülök hogy hasznodra vált :)

    VálaszTörlés
  3. én is kifogom őket próbálni!! :)

    VálaszTörlés