2013. november 18., hétfő

Iskolába való öltözködés

Sziasztok! Nagyon köszönöm a feliratkozókat! A szavazás most éppen úgy áll, hogy a sulihoz adjak tippet, de ezt a bejegyzést még tegnap csináltam és akkor még ez volt többségben, de következőleg a sulihoz jönnek tippek.Nos, mint tudjuk, a suliban szépnek is kell lennünk,viszont nem szabad feszengnünk sem.Visszafogott, de mégis szép öltözeteket mutatok nektek. Kezdjünk is bele.








Nem minden suliban engednek félvállas pólókat. De egy ilyet biztosan minden suliban megtűrnek.Egy egyszerű csőfarmer, egy szürke pulcsi,  amit feldobunk egy sállal. Én minden nap hordok magammal órát, hogy a dolgozatoknál tudjam, mennyi idő van még. Nagyon praktikus.
Lábbelinek pedig a hagyományos tornacipő.












Hopp, itt egy romantikus szerelés. A virágmintás pulcsi színben nagyon passzol a rózsaszín csőnacihoz. Az óra itt is megvan, de nicsak, az ott egy fülbevaló. Remekül illik az egész szetthez. Az a fekete masnis csatt feldobja az egészet.  És legvégül ismét egy tornacipő -ezúttal fehér változatban.
















Mindenki azt hiszi ,hogy a szürke unalmas szín. Pedig nem. Egy szürke top és egy virágos csőnaci feldobja az  egész öltözetet. Mellé jöhet egy nyaklánc kiegészítésnek. Ugye, nem is unalmas! Ha hűvösebb az idő egy fehér pulcsit fölkapunk, egy jól megszokott tornacipővel és indulhatunk is!















UI: Írjátok meg, hogy mi kellene még oldalt a szavazásba :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése