2013. november 19., kedd

Suliszerelem

Sziasztok! Mint ahogy ígértem, ma a suli szerelemről fogok írni! Kezdjük is.

  Általános iskola:
 Nos az általános iskolákban főleg a felső tagozatokban szoktak szerelmek kialakulni. ( mármint, ami komolyabb) A szerelmek létrejöhetnek osztálytárs és nem osztálytárs között. Mindenhol azt hangoztatják, hogy ne járjunk osztálytárssal. Nos, ez a szabály általánosban nem érdekes, mivel ha valaki jár valakivel, azt az egész suli tudja. Ha akár nem egy osztályba jár a két illető. Az általános suliban általában nem szoktak komoly kapcsolatok létrejönni, ugyanis  ballagás után az egész osztály egyszer csak szétfoszlik, és abból valószínűleg nem marad semmi.Ha marad is valami, akkor egy idő múlva az egyik fél rájön, hogy ő nem is hozzá való és akkor, hopp, szakítanak. De persze lehet olyan is, hogy abból a szerelemből egyszer valamikor házasság lesz. Ez is lehetséges.

Középiskola:
A középsuliban már komolyabbak a szerelmek,főleg tizenegyedikben és tizenkettedikben. Egyesek már felnőttek, tehát komolyabb kapcsolatra várnak, elkötelezettek, tudtában vannak azzal, hogy mit csinálnak. Itt a ne járjunk osztálytárssal szabály nem tudom hogy érvényesül mert ez osztály és sulifüggő.  Igazából ide nem tudok már többet írni,  szerelem furcsa dolog, nemenként és személyenként változnak a vélemények.

Esetleg ha valakinek vannak szerelmi ügyi problémái,akkor az új chatbe ha névtelenül, ha nem akkor írjatok ilyeneket, mindegyiket szívesen megválaszolom, esetleg egy jó tanácsot ha tudok akkor leírok. Továbbra is írjátok meg, hogy miről írjak, a következő az megint a tanuláshoz lesz, még nem tudom mi, legyen meglepetés. Köszönöm a figyelmet, további szép napot :)


Rövid bejegyzés lett,  bocsi. :/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése