2015. január 25., vasárnap

Mosdó-ügy | Kérésre

Véletlen folytán idekerülő fiúknak belépni és továbbolvasni TILOS!

Sziasztok lányok! Chaten írt egy olvasó egy olyan témaötletet, ami -valljuk be- igenis lányos dolog. Nem sokan beszélnek erről, viszont igenis fontos dolog minden lánynak. Tehát a kérdés ez: Hogyan szállítsuk el a suli mosdójába a betétet vagy tampont.

1. Tégy úgy, mintha valamit keresnél a táskádban. Célszerű ilyenkor a hosszúujjas felsőt vagy pulcsit egészen a kézfejünkig lehúzni, hogy aztán ügyesen alácsúsztathassuk a kellő tárgyat. Ezután már csak arra kell figyelnünk, hogy nehogy kiessen, erre megfelelő ha a pulcsi ujja végét megfogod.

2. Nyáron nem igazán lehet használni az előző módszert. Viszont ugyanúgy kezdjük a műveletet, mint az előbb, csak egy kicsit átalakítjuk. Betét esetén egy tankönyv lapjai közé tedd be, majd csukd össze. Figyelj, hogy később senki kezébe ne kerüljön és ne is igazán nyisd ki. Ha mégis ki kell nyitnod valamiért, akkor ne arra az oldalra tedd, ahol éppen tartotok a tananyagban.

3. Szintén kutakodunk a táskában, majd egy egyszerű mozdulattal a markunkba szorítjuk a tampont. Ha később van rá lehetőséged, gyorsan csúsztasd a zsebedbe.
(Bevállalósabbak a melltartóba is elrejthetik, ha van rá alkalom, hisz ott nem keresi senki.)

4. Vidd magaddal az egész táskát, vagy ha a következő tesióra lesz, tornazsákban is szállíthatod.

5. Felöltözésnél is elrejtheted, zsebbe(ügyelve arra, hogy ne látszódjon), melltartóba.

+1. Úgy is csinálhatod, hogy a kezedbe veszed (bármelyik fajtát) és rá egy pulcsit dobsz. Mintha csak a pulcsidat hurcolásznád teremből terembe. Senki nem fog arra gondolni mit rejtegetsz alatta. (Kivéve aki olvasta ezt a bejegyzést :D)


Nos, ennyi lett volna remélem hasznos volt. Nyugodtan írjátok meg kéréseiteket, kérdéseiteket, tapasztalataitokat. Ti milyen trükköket ismertek még?









4 megjegyzés:

  1. Én mindig a nadrágom derekához, a pólóm alá raktam a betétet, amikor táska nélkül akartam csak kiszaladni gyorsan mosdóba :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, az is egy megoldás. Kérdés az, mennyire tudod észrevétlenül berakni :D

      Törlés
  2. Én a táskám mögé guggolok és csak simán kiveszem a betétet xD Általában sose megyek táskával wc-re... mikor meg kidobom még pluszba egy papírzsepibe is belerakom a kis csomagot, és összegyürkészelem mintha zsepit dobnék ki, mert mikor én mosdóban vagyok felsőbbévesek is vannak, és hát elég kicsi a mosdó xD Amúgy nincs ezen szégyellni való dolog, egy természetes folyamat ami minden nőnek van... ha meg nincs, ott probléma van a petefészekkel, és nem biztos hogy lesz gyereked...

    VálaszTörlés
  3. Na, ilyenkor jó, hogy az osztályba 31 lány és 4 fiú van.
    Így, egy év után, egész biztos, hogy tökéletes szelektív hallást fejlesztettek ki, mind a négyen.:D
    ~K

    VálaszTörlés