2015. július 24., péntek

Back To School | Iskolai neszesszer

Sziasztok!
Lányokból vagyunk, szükségünk van tisztasági és szépségápolási dolgokra, akárhová is megyünk. De mi van a sulival? Mit érdemes a suliba vinni?


1. A legfontosabb dolog, a tárolás.
Válassz egy szép kis tasakot, ami ha lehet, ne legyen átlátszó, és figyelj arra, hogy az a tasak tiszta, rendezett legyen a saját egészséged megőrzése érdekében.


2. Zsebkendő
Elengedhetetlen dolog, gondolom nem kell magyarázni. Vegyetek kicsi csomagolásban, nem kell a százas papírzsepit cipelni.
Csak a legfontosabbakat tartsd magadnál


3. Betét/Tampon
Ki tudja mikor kellhet, az a biztos, ha mindig van nálad pár darab, nehogy kellemetlen helyzetbe kerülj a nap közepén.


4. Gyógyszerek
Ha az óra közepén elkezdene görcsölni a hasad, fájna a fejed vagy csak egy kis torokfájástól szenvednél... Mindig jó ha van pár gyógyszer a tasakban.


5. Smink, sminklemosó
Ez is bármikor kellhet, ha valami történik, és lesírod a sminked, meg tudd igazítani, akár tesi után vagy ha elkap az eső.


6.Nedves törlőkendő, dezodor
Az izzadásról szóló bejegyzésünkben említettük már ezt a használati tárgyat, csak kapd elő, ha megizzadtál, majd felfrissülve folytathatod a napod.


7.Kézfertőtlenítő
Ki tudja, milyen baktériumok vannak a kilincseken, ki ragasztott rágót a pad aljára... Jobb, ha evés előtt megtisztítod a kezed.


8. Fésű, hajgumi, hajcsat
Gondolom ezt sem kell magyaráznom, szintén bármikor kellhet. Ha találsz a boltban olyan fésűt, ami összehajtható, és még tükör is van benne, azt vedd meg. Nagyon jól ki lehet használni az összes funkcióját.


+1. Toll
Lehet, hogy ez most furán hangzik, de én mindig tartok magamnál plusz egy tollat, vészhelyzet esetére. Rengetegszer hagytam már otthon a tolltartómat, és nem szeretem más tollait használni, szóval ez sokszor életmentő volt számomra. De persze, ha ti nem ilyenek vagytok, akkor ezt a kelléket ki is hagyhatjátok a kis tasakotokból. :)




Remélem hasznos volt ez a bejegyzés, és a megrendelőnek is tetszik :) Köszönjük, ha kértek bejegyzéseket, mindegyik kérésnek nagyon örülünk. Ha van ötletetek, bármi, akkor írjátok meg kommentben vagy chatben.

1 megjegyzés: