2015. július 24., péntek

Sorozat Ajánló

Sorozatok a nyárra, amikor éppen esik, vagy nincs programod az napra, és éppen befejeztél minden elkezdetett. Itt van pár általam ajánlott, amit én imádtam vagy imádok. Ha kedvet kaptátok hozzá nyugodtan kezdjetek bele gyümölcsök, puding, fagyi vagy barátok mellett.



Jóbarátok (FRIENDS)
Egy vígjáték, ami hat fiatalról szól, akik Manhattan-ben élnek, és dolgoznak. Monica, Ross, Phoebe, Joey, Rachel és Chandler. Tíz évadon keresztül megfigyelhetjük, hogyan birkóznak meg a nehézségekkel, a gyerekekkel, a szerelemmel, egymással és a családdal. Hat színészt karaktert remekül alakítják a színészek; Courtney Cox (Sikoly 1-3-4), David Schwimmer (Madagaszkár 1-2-3), Lisa Kudrow (Könnyű Nőcske, Rossz szomszédság), Matt LeBlanc (Joey), Jennifer Aniston (Családi üzelmek, Szakíts, ha bírsz) és Matthew Perry (Megint 17).




Az élet csajos oldala (2 Broke Girls)
Egy újabb vígjáték, ami két lány életét mutatja be, akik Boston-ban dolgoznak egy kis gyors étteremben. Szeretnének egy sikeres cukrászdát nyitni, de nem minden megy egyenesen. Vannak hullámvölgyek a filmben, amik visszalökik a két lányt a start vonalhoz. Cat, akinek nem volt túl boldog gyerekkora, és Caroline, aki a fényes házából Cat mellé pattant le. A két szereplőt Kat Dennings (Thor 1-2, Vasember 1-2, Bosszúállók) és Beth Behrs (Amerikai pite).





Agymenők (The Big Bang Theory)

A harmadik vígjátékunk, ebben a bejegyzésben. A három fizikus, és egy mérnök életéről szól, akik nem mások mint Sheldon, Leonard, Rajesh és Howard, miközben bejönnek a lányok is a képbe, Amy, Penny, Bernadette. A történet a kaliforniai Pasadena városában játszódik, Sheldon, az elméleti fizikus és Leonard, a kísérleti fizikus lakásának szomszédságába egy csinos nő költözik, Penny, aki pincérnőként dolgozik, de alig várja, hogy színésznő válhasson belőle. A négy férfi és Penny különböző életvitelűkkel barátkoznak össze. A két életstílust hasonlítja össze a sorozat. A „kockák” és a „normális” élet. Jim Parsons (Happy Smekday), Johnny Galecki (Lopott idő), Kunal Nayyar (Jégkorszak 4), Simon Helberg (Kung Fu Panda) és Kaley Cuoco (Bérhaverok).






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése