2014. március 17., hétfő

Nem mindig a drágább a jobb!

Sziasztok, ma egy divattal kapcsolatos bejegyzést hoztam.

A téma a pénz, manapság nagyon sok minden függ ennek a mennyiségétől. Akinek sok van belőle, bármit megvehet, amire csak vágyik és egyszer ránéz. Az emberek azt mondogatják, hogy aki gazdag, az nagyon boldog. Egész nap lustul, nem csinál semmit.Olykor fel sem kel a TV elől. Egész nap pizsamában van, ki sem néz az ablakon. Nem érdekli őt a külvilág, úgy gondolja, ő túl gazdag ahhoz, hogy a szegényebbeket nézze munka közben. Ő egyszer sem küzdött komolyan semmiért. Most gondoljatok csak bele. Milyen unalmas úgy élni, hogy megvan mindened és nincsenek kihívások az életedben. Nincsenek kapcsolataid, barátaid. Ilyen szempontból a gazdagság rossz. De most én nem azt akarom nektek mondani, hogy dobjátok ki az öszes pénzeteket az ablakon. Hanem hogy ne a pénz miatt éljetek, hanem élvezzétek az életet és ne a pénz rabságában legyetek amíg meghaltok.

Na, de térjünk is rá a lényegre. Akinek sok pénze van, az a ruháit is nagyon jó minőségben vásárolhatja meg. Ilyen üzletek pl. A New Yorker, H&M stb. De ezeknek a márkáknak a ruhái nem mindig szebbek és jobbak, mint pl. egy kínai üzletben. Aztán a gazdag lánynak tetszik a szegényebb lány ruhája. Megkérdezi tőle, hol vette. A szegény lány csaj félve mondja hogy egy Kínai üzletben vagy turkálóban. A gazdag csaj erre kineveti, és onnan kezdve lenézi a lányt. Pedig semmit nem tett, csak nem márkás ruhát vásárolt, ami érthető, hiszen neki nem telik rá. Nem az ő hibája, hogy nincs pénze. Hé lányok! A kínai üzletekben a ruhák lehetnek ugyanúgy szépek és csinosak. A cipőknél is így van ez. A fiatal pl.13 éves lány ne koplaljon azért, hogy a Deichmannba vehessen meg egy olyan cipőt, amit egy év múlva kinő. Teljesen felesleges. Oké , akinek a szüleik megengedhetik maguknal ezt, ez ellen nincs kifogásom. De most komolyan, egy márkás cipő miatt nem kell éhezni. Sminktermékek? Abból a lányok általában kényesebbek, igaz, egy Avonos  alapozóban jobban megbízunk, mint egy kínai üzletben kapható krémben. De pl. szempillaspirálból nem kell mindíg megenni a Mabeline legújabb spirálját. Ha elfogy, akor vegyél, ne pazarolj. Ruháknál mindez igaz a turkálókra is. Na de a lényeg a lényeg hogy ne a pénz legyen első a divatban. Hanem a divat, maga. ( Vagy persze a saját stílusod)
                                                Nos, remélem nem bàntottam meg senkit, és persze mint mindig, minden esetben: TISZTELET A KIVÉTELNEK!!





2 megjegyzés:

  1. Ebben tök igazatok van! Én ma voltam az Ázsia Centerben, és tök sok dolgot vettem, nem is olyan sok pénzért!!!!!44!!4! <3 <3 <3

    VálaszTörlés