2015. április 6., hétfő

Filmajánló - Dr. Szöszi

Sziasztok,
Már rég elkezdődött a tavaszi szünet a többségnek, így gondoltam, hogy egy filmajánlót hozok. Persze, azért legyetek sokat a természetben. :)



Röviden: 
Elle, a gimi legszőkébb és legcserfesebb nője rájön, hogy a szőke bombázók élete sem könnyű. A szerelme elhagyja, mert politikusi pályára készül, és komoly joghallgató csak komoly barátnővel mutatkozhat. Elle elhatározza, hogy bosszút áll. Felvételizik Amerika legnevesebb jogi egyetemére, hogy megmutassa, mit tud. Igaz, a rózsaszín micisapkái, magassarkú cipői, rúzsa és az illatos papíron beadott dolgozatai kissé megzavarják a tekintélyes intézményt, ám amikor egy gyilkossággal vádolt oktató ügyében jól ápolt kezébe veszi a nyomozást, minden megváltozik körülötte.








Véleményem: 
Nekem nagyon tetszett, rendkívül jó a történet. Röviden egy szőke lányról szól, akit nem érdekelt a tanulás, egy fiú miatt lett belőle ügyvédasszony. Senki nem gondolta volna róla, hogy ezt megcsinálja. Tanulsága számomra az volt, hogy bárki elérheti, amit szeretne, akkor is, ha eddig mást csinált és soha nincsen olyan, hogy késő. Semmiből nincsen olyan, hogy késő, mivel lehet neked vagy bárkinek akkor jött el az ideje, amikor. Visszatérve a filmre, mindenkinek ajánlom, mert ha nem is tanulságot keresed, akkor is jól el lehet szórakozni. Nem szeretnék sok mindent elárulni a filmből, de például annak ellenére, hogy egy szőke, Hamupipőkés lányból lett egy ügyvéd, a film végén a pert azzal nyeri meg, hogy ismeri a hajápolási szabályokat. Igen, ez így érdekes, de higgyétek el, megéri megnézni. 
Remélem meghoztam hozzá a kedveteket és jó filmnézést! Ha megnéztétek, akkor aki szeretne, kommentbe írhat véleményt, hogy neki tetszett-e vagy nem.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése