2015. június 22., hétfő

Things To Do When You're Bored - Dolgok, amiket csinálhatsz, mikor unatkozol

Sziasztok! Egy kis késéssel (hatalmas nagy bocsánat kérések közepette), elérkeztem az újabb bejegyzésemmel. A nyár már itt van (már nem is a nyakunkban), sőt meg is érkezett már egy ideje. A mai bejegyzés pár ötletet ad arra, hogy mit csinálj a nyáron. Ne unatkozz! Szórakozz! (:

Friss!
A nyáron kinek nem esik jól egy kis limonádé kint a kertben a napsütés alatt, és közben magazint vagy könyvet lapozgat, esetleg barátokkal szórakozik? A képen láthatok pár italt, amit örömmel készíthettek el. Hozzávalók is a képen szerepelnek, a többi, pedig már katona dolog.

Szórakozás!
Akár otthon, akár valahol a barátokkal, vagy családdal. Társasozhatok, vizes lufi csata, amiből (talán) nincsen túlélő! Film nézések, amik megnevettetik az egész társaságot. Menjetek el a közeli uszodába, hogy csobbanjatok egyet, illetve akár a Balatonra is leutazhatok egy hétre, vagy pár napra.

Könyvek, Filmek, Sorozatok, Zene
Jó idő, és rengeteg szabad perc, amit eltölthetsz lustálkodással is az ágyban egy kávé, kakaó vagy tea mellett, de lehet ez egy jó könyv, sorozat, film is, esetleg zene.

Nyári napforduló
2015. 06. 21. 16.39 - kor a nappalok hosszabbra váltanak, mint az éjszakák, és már meg is van a programod. Barátokkal, családdal kint lenni a szabadban, és figyelni a napot, illetve egy jót játszani a kert hangulatában, és a szabad ég alatt, amíg nincs sötét.

Nyári munka
Szerezz egy barátot, és keressetek egy munkát nyárra, hogy növekedjen egy kicsit a zsebpénzetek olyanból, amit magatok kerestek meg. Sok örömmel járhat egy ismerőssel együtt dolgozni valami "ismeretlen helyen", mint egyedül. S, munka után édes a pihenés - mondja a mondás. Nem, de bár? (:

Fotózás, Túrák
Csinálj családi kirándulásokat vagy a barátokkal sétáljatok egy nagyot, de nem is muszáj gyalogolni elég, ha már biciklire pattantok. Senki nem ér rá, de te még se akarsz a falak közt maradni vagy a kertben? Járd be az utcáitokat egy fényképezőgéppel vagy telefonnal, és nézd más szemmel az egészet, mintha idegen lennél a környéketeken. Élvezd a nap sugarait. Állj meg fagyizni, ha úgy tartja kedved.

Koncertek
Idén sem maradhatnak el a fesztiválok, a koncertek, amire jegyet vehetsz, és táncolhatsz, miközben körülötted épp mindenki ugyanazt csinálja. Hallgasd a zenét, és pihenj, hiszen a nyáron ez a lényeg, hogy kiélvezd a nyugalmat. Bulizz, ha úgy tartja kedved. Maradj otthon, ha inkább azt preferálod jobban. Látogassatok meg ismerősöket, akiket már rég láttatok. Lehet, hogy egy fesztiválon, koncerten össze is futsz pár baráti arccal.

Videók
Ha kellene még pár tipp a nyaratokhoz, akkor itt van pár videó hozzá, amihez remek szórakozást kívánok. CloeCouture és Kalyn Nicholson


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése