2013. december 14., szombat

Mi legyen a táskádban/ Milyen táskád legyen?

Sziasztok! Összegyűjtöttem nektek öt dolgot, amit mindenféleképpen vigyetek az iskolába és tippeket az iskolatáskával kapcsolatban.

5 dolog:
1. Tanfelszerelés.
    Ez az alapja mindennek. Ha nincsen felszerelésed, akkor lehetséges, hogy több tárgyból is egyest kapsz. Figyelj oda, hogy mindig, mindent bepakolj. Felszerelés nélkül órán sem tudsz úgy odafigyelni.

2.Tolltartó.
   Ez is egy alap dolog, mindig kell.

3. Hajgumi,fésű.
   Tesire általában kelleni szokott a hajgumi, így kényelmesebb tesizni. Aztán, mikor vége van a tesiórának, átfésülheted a hajad a fésűvel. De ezt napközben is megteheted.

4.Üdítő.
Ez inkább legyen víz. Ha szomjas vagy, és ki vagy száradva, nehezebben fog az agyad. Mindig legyen nálad. Ha bármi probléma van, legyen ott.

5.Jegyzetfüzet.
Ha kaptok esetleg valami fontos feladatot, akkor legyen kéznél és nem fogod elfelejteni. Otthon mindig nézd meg a füzeted.

Táska.
Az iskolatáskád lehet hátizsák vagy oldaltáska. Kézitáska SOHA ne legyen, mert abba alig fér el valami és elferdíti  gerincedet.
Az oldaltáska is elferdítheti, de ha felváltva hordod az egyik és a másik oldalon, akkor nem lehet nagy baj. Praktikus, ha van egy hátizsákod és egy oldaltáskád is, mert amikor kevés cuccod van, elég az oldaltáska. Ha viszont sok könyvet kell cipelned, akkor mindenféleképpen hátizsákod legyen, mert nem tesz jót a hátadnak, ha valami folyamatosan húzza az egyik oldaladat. A hátizsák nagyon praktikus ehhez.
Ha stílusosabb táskát szeretnél, akkor díszítheted kitűzőkkel, a cipzárjára tehetsz kis díszeket, vagy alapból mintásat veszel.


Nos, ennyi lett volna, remélem hasznos volt. Kellemes hétvégét mindenkinek.
Ne feledjétek, vasárnap Advent harmadik vasárnapja lesz. Hamarosan itt a KARÁCSONY! Ti várjátok?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése