2014. július 11., péntek

Egy meleg nyári nap... | Inspiráció

Egy meleg, nyári napot élsz meg ismét, és annyira meleg van, hogy legszívesebben a medencében áztatnád magad egész nap... Ennek örömére hoztam egy kis inspirációt, hogy ne csak a gép előtt üljetek a nyári szünetben, hanem foglaljátok el magatokat és szórakozzatok!
1. Vegyél fel egy lenge nyári ruhát, fogd össze a hajad, hogy ne legyen meleged, bújj bele a strandpapucsodba, és irány a strand! 
De azért nem ennyire egyszerű. 
Vigyél a táskádban: 
-Vizet- fontos, hogy ne száradj ki a nagy melegben! 
-Naptejet- hogy ne rákvörösen érkezz haza
-Napszemüveget- hogy az erős napsütés ne károsítsa a szemed
-Törülközőt- enélkül nem is lehet strandolni, hiszen.. mibe törlöd a vizes hajad? (rövidebb hajúak előnyben) 
-Pénzt- mindig jól jön, anélkül be sem mehetsz a strandra :D 
-Fésűt- hogy egy kicsit elrendezd a frizurádat

Néhány csúszdapark, ami érdekelhet: 

~Aquaworld Budapest : "Az Aquaworldbe látogató vendégek különleges élményekben részesülnek. A termálvíz nyugtató, de egyben szórakoztató funkcióját használjuk arra, hogy kikapcsolódást és aktív időtöltés biztosítsunk a család minden tagja számára.
Tapasztalja meg a vízi kikapcsolódás élményét 15 medencével, a teljes komplexumban pedig összesen 19 medence várja a pihenni és szórakozni vágyó vendégeket, összesen 4 000 m2-es vízfelületen télen és nyáron. A fürdőtér kialakítása során a fürdőzés ergonomiája kapott kiemelt szerepet, az egyedülálló kupola alatt körforgásszerűen alakítottuk ki szolgáltatásainkat.
Az élményfürdőben két nagy vízfelületű élménymedence kapott helyet sodrófolyosóval, buzgárokkal és különböző beépített vízalatti fekvő felületekkel.

A jakuzzik magasabb hőfokú termálvize a klasszikus ülőfürdőket idézi, biztosítva az izmaink, végtagjaink és szervezetünk regenerálódását, miközben az időszakosan beinduló masszázsfúvókák masszírozzák végtagjainkat.

A hullám medence óránként induló hullámai a tengerpartra kalauzolnak bennünket,és a homokos tengerpart élményét idézik.

A fürdőtérben kialakított gyermekbirodalom változatos programot kínál kis vendégeink számára - a totyogóktól a kamaszokig - a gyermekmedencével, csúszdákkal, csobogókkal és száraz játszótérrel.

Szaunavilágunk - a fürdő forgatagától elkülönítve - a nyugalom szigete, az egészség testi-lelki megteremtésének helyszíne. 11 különböző egység kalauzol bennünket a szaunakultúra rejtelmeibe, így nyerhetjük vissza testi és szellemi frissességünket a mindennapokhoz.

Csúszdáink télen és nyáron is biztosítják az izgalmakat, köszönhetően annak, hogy nem kell kimennünk a szabadba a csúszáshoz, minden a fedett térben található. A bátrabbak a kamikaze, míg a könnyebb csúszdázásra vágyók az Ufo-t választják 11 csúszdánk közül." 


"Az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő a debreceni Nagyerdő szívében, egy 66 m átmérőjű kupolacsarnokban található. A különleges létesítmény dús trópusi növényzete és számos élményeleme révén nyarat varázsol az év minden napjára. A vízi paradicsom egész napos kikapcsolódást, szórakozást jelent minden generációnak. 

A legkisebbeket bébimedencével, a nagyobbakat gyerekmedencével és gyermekjátszóval várjuk. A vízi paradicsomban étterem és Thai Masszázscentrum is működik. A gyerekek körében kedvelt a vízicsopper, amit a hullámmedencében lehet igénybe venni. A virtuális túrához kattintson ide>>"     ( A hotel nagyon-nagyon-nagyon gyönyörű és igényes! )




A hajdúszoboszlói strandfürdő területén található Aquapark kínálatával igazi csúszdaparadicsom: óriás-, hidro-, multicsúszda, kamikáze, fekete lyuk, őrült folyó, Big hole, Twister és Niagara teszi teljessé az élményt.

Az Aquapark a strand területéről közelíthető meg külön karszalag vásárlásával, mely lehet egész napos vagy akár rövidebb időre szóló is. A fürdőkomplexum ezen része csak a májustól őszig terjedő időszakban várja vendégeit, gyermekeket és felnőtteket egyaránt.


Én már ezekben voltam, és mindegyik nagyon tetszett, ezeket nagyon ajánlom! :) Ha egyszer ezeken a helyeken jártok, feltétlenűl nézzétek meg! :) 














Remélem tetszett, és egy kicsit inspirálódtatok! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése