2014. augusztus 7., csütörtök

Back To School #2 | Sminkek nem csak suliba

Sziasztok! A mai bejegyzésben sulis sminkeket láthattok, lesznek benne szolidak, láthatatlanok, de mutatósak is! Lássuk! :)
Nos, nagyon sok fajta suli létezik. Van, ahol egyáltalán nem engedik a sminket, van, ahol eltűrik, és van, ahol csak a képzeleted szab határt.
Meg, persze az is lehetőség, hogy nem sminkelsz, kinek hogy :D

NO MAKEUP MAKEUP :P 
A bőröd tökéletesítéséért használj korretort, vagy BB krémet.(Vagy mindkettőt, ahogy szükséges.)
Első lépésként barna vagy fekete szemceruzával húzd ki a felső vízvonalad. Ettől dúsabbnak fognak majd tűnni a pilláid (érdemes vízálló szemceruzával kihúni, ki tudja mit tartogat a nap,ráadásul tartósabb is ) . Ha ez megvan fesd ki a szempilláidat, de úgy, hogy ne ragadjanak össze, hiszen az nem természetes :) A pillákat barnával is kifestheted, ez akkor jobb ha szőke , vagy világosbarna a hajad. :)
Szájra pedig tegyél labellot, vagy színtelen szájfényt :)



Ilyen lesz az eredmény :)






MINIMAL MAKEUP :)
Az előzőkben írtakat mind betartjuk, csak még hozzáteszünk egy kis pluszt. Egy világos, pezsőszínű, törtfehér, vagy egyszerűen csak fehér szemhéjpúdert felviszünk, de arra ügyelünk, hogy halvány legyen. Szóval ne valami erősen pigmentált cucc legyen.A mélyítővonalba vihettek fel egy picit sötétebb színt is.
 A széleket elsatírozzuk.
A következőkben pedig húzunk egy gyönyörűszép, vékony tusvonalat. Ez csak akkor lesz szép, ha gyakoroljátok (Lehetőleg sokat).
Ehhez használhattok natúr rúzsokat és szájfényket is, a lényeg, hogy ne legyen annyira feltűnő. :)

Gyönyörű! *.*
Még jobban beleszerettem a tusvonalba.. :D 










MAXIMAL MAKEUP :*
Én ezeket nem modanám sulis sminkeknek, de inspirációnak és gyönyörködésre jók :D. Nos, itt a lehetőségek korlátlanok. Lehet színes sminked, füstös sminked, szinte bármi, amit el tudsz képzelni. Húhatsz vastagabb tusvonalat, kihúhatod az alsó szempilláid tövét,használhatsz erős rúzsokat, műszempillát, strasszokat, pirosítót, bronzosítót, highlitert, szemöldökport(vagy ceruzát). Szóval MINDENT. Mindenki maga döntse el, és személy szerint jobban szeretem az első és második kategóriába tartozó sminkeket, de ezek között is vannak gyönyörűek. Lássuk!
Lila,füstös smink. Én inkább buliba, vagy éttermekbe hordanám,
 nem suliba, de ez is lehetőség, aki bevállalósabb :)




Szerintem gyönyörű *.* 

Fekete, füstös. Igéző tekintet :)


Ez  tökéletes lehet estélyekre is *.*



Oh, Ezek a kedvenceim! :OO



\o/ Csak én vagyok ilyen, hogy mindegyik tetszik? :D

Egy szó. Csak egy. Elegant. :)






Hát, az utolsó kategória nem igazán mondható sulisnak, de legalább egy kicsit inspirált :D
Remélem tetszett ez a sok smink, és ne feledjétek: ne a legelső sulinap reggelén próbáljátok ki az új ötleteket! Még majdnem egy hónap áll a rendelkezésetekre! Sok sikert, kellemes sminkelést! :)



A képek forrása: google

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése