2014. augusztus 5., kedd

Hello August! | Back To School #1 | Hajak


Sziasztok!Pár napja már augusztusi reggelre ébredhettünktünk, ami sokaknak a nyaralást, a nyári szünet végét jelenti, nekünk pedig a Back To School bejegyzéseket. Sokaknak problémát okoz a hajuk, ha sietniük kell ( meg akkor is, amikor nem) ezért ma könnyen elkészíthető frizurákat hoztam nektek, rövid és hosszú hajúaknak is.


Vékonyszálú hajúaknak: 
Ha vékonyszálú hajad van, érdemes beszerezned egy dúsító hatású hajhabot. Mikor megszárítod a hajad, érdemes lelógatnod a fejed, és alulról szárítanod. Ez egy kicsit dúsabb hatást kelt majd. Viszont ha nincs időd erre, fogj egy fésűt/hajkefét és tupírozd meg. A külső felét óvatosan fésüld át, figyelve arra, hogy a tupírt ne fésüld ki! 


Vastagszálú hajúaknak:
Nektek egy kicsit könnyebb dolgotok van, mivel nincs sok tennivaló. Ha nem tetszik nektek, hogy nagyon extra dús, akkor vasaljátok ki! Ez csökkenteni fogja a hajatok térfogatát. Ha nem szeretnétek, hogy a hajvasaló megtördelje a hajvégeket, használjatok előtte hővédő spray-t! Ha még így sem tetszik, vagy egy kicsit könnyíteni akartok a hajatok súlyán, használjatok egy kis waxot! Ez egy picit egyenesít, valamint könnyebben formázhatóvá teszi a hajat. De óvatosan bánjatok vele, ugyanis eléggé tud ragadni.


Rövid haj:
Készíthetsz egy egyszerű kontyot.Persze, csak ha már össze tudod fogni a hajad. (Elárulom, hogy vállig érő hajból sokkal könnyebben lehet kontyot készíteni, mint nagyon hosszú hajból! )


Fond be a frufrud (vagyis azt a részt elől) és csatold el a hajad alatt! :) 



Tűzd hátra! 



Tegyél bele hajpántot, és mutatós csatokat!


Vagy fonj egyet!

Hát nem szép? 




Hosszú haj:
Hosszű hajból rengeteg mindent lehet elkészíteni! Fonásokat, copfokat...Rengeteg a választék!
Nekem ez a kedvencem :)



Manapság elég divatosak a kócos hatású, laza copfok.

Lazán befonva. Bármilyen alkalomra jó. 

A fonatból húzogasd ki a szálakat! 

Fogd össze a hajad és csavarj! A végét egy errős és vékony hajgumival rögzítsd. 


Vagy persze hordhatod kivasalva, valamint begöndörítve! Mindkettő egyszerű,de nagyszerű :)



Remélem tetszett ez a bejegyzés, és hogy hasznos, valamint inspiráló volt számotokra! Próbálgassátok a hajatokat, jó szórakozást! Nézzetek be legközelebb is! :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése